Even voorstellen...
De allerbeste wensen voor 2018! We wensen iedereen een liefdevol jaar toe! Bij deze wil ik mij graag voorstellen, ik ben Sandra, ik was achter de schermen ook al werkzaam bij Farmers4love en vind het een eer het stokje van Judith over te nemen, ben 40 jaar en administratief medewerkster, moeder van 3 kinderen en woonachtig in het Oosten des lands!
Lees blog

Gedragsregels

We vinden het súper dat jij er voor hebt gekozen om via onze site een partner te zoeken! Wel hebben we een aantal gedragsregels waarvan we verwachten dat iedere Farmers4Love gebruiker zich hier aan houdt.

                                                                          

* Vul je profiel eerlijk in. Het is niet erg dat er via één van de profielvragen een minder leuke eigenschap van jou naar voren komt. Mr. en Mrs. Perfect bestaan nog steeds niet en dat weet iedereen.                                                                                                                                                                 

* Neem er de tijd voor je profiel zo compleet mogelijk in te vullen.                                         

* Als je een glas melk hebt verstuurd naar iemand en je krijgt geen reactie, kun je nog een keer proberen een glas melk aan te bieden. Krijg je weer geen reactie, dan moet je respecteren dat diegene liever geen contact met je wilt.                                                                                                  

* Natuurlijk verwachten wij van iedereen hier dat er geen beledigende teksten/opmerkingen worden gemaakt. We willen dat iedereen op onze site met respect met elkaar omgaat.                        

*Het is de bedoeling dat iedereen een foto van zichzelf plaatst. Daarnaast plaats je nog twee foto's, bijvoorbeeld van je hobby, werk, interesse etc. Een foto die wat meer over jezelf verteld.

Print deze pagina!
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2018 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer