Stel elkaar is een vraag!
Knopje stel een vraag onderaan profiel.
Read blog

HELLUP!!

Hier lees je alles over hoe onze site werkt: van begin tot eind.

REGISTREREN:

Als je hier voor de eerste keer bent, kun jij je registreren om deel te nemen aan onze site. Je begint als volgt: Op de homepage zie je rechtsbovenin een oranje knop: "registreeer je hier!" Hier klik op. Het volgende veld komt tevoorschijn, de eerste knop van de vier met "gegevens" wordt oranje.

Hier vul je de witte velden in. Daarna klik je op "registreer". Je krijgt nu via jouw opgegeven mailadres een activatie link. Deze klik je aan. Je wordt dan weer naar de site gestuurd. Het oranje blokje bovenin is nu oranje: "activatie". Het is handig om nu direct door te gaan, anders moet je later weer een nieuwe actievatie link aanvragen.

Nu word je naar het "registratie formulier" gestuurd. Het blokje "profiel" is nu oranje.

Je gaat nu je profiel invullen. Dit begint met een profiel foto. Wees sportief en gebruik alstublieft een herkenbare foto! Het gaat nog wel eens mis met de grootte van de foto, zorg er voor dat je een foto van een niet al te groot bestand hebt! (Je kunt je foto bijvoorbeeld in paint verkleinen). Daarna vul je alle vragen in.

De eerste groep aan vragen zijn gesloten vragen. Op deze vragen worden in eerste instantie matches gezocht. Als je over deze vragen niet hetzelfde denkt, dan wordt een relatie waarschijnlijk moeilijk. Wil je toch wat aanvullingen op deze vragen maken omdat je hier verder geen uitleg kunt geven, kun je dat doen in het veld onder de open vragen. Deze kom je later tegen.

Nu komen de open vragen. Wees niet te zuinig met je antwoord, hoe meer je over jezelf vertelt hoe leuker en interessanter het voor een ander is jouw profiel te lezen. En maak je dus meer kans om een glas melk aangeboden te krijgen. Want daar begint het allemaal mee. Maar meer hierover later..

De laatste vragen kun je alleen met ja of nee beantwoorden. Hier moet je niet te lang over nadenken, het eerst wat in je op komt is vaak goed. Misschien vind je deze vragen een beetje raar, maar ze geven wel een beeld over iemand  hoe zij / hij denkt, doet, leeft.

Als je alle  vragen hebt ingevuld, klik je op de oranje knop "opslaan" onderaan. Het kan zijn dat je een vraag bent vergeten. Hier krijg je direct een melding van. Zo kun je de vraag alsnog invullen en weer op opslaan klikken.

Ben je klaar met het invullen van je profiel? Dan wordt het blokje met "betaling" oranje:

Hier wordt gevraagd om je bankrekening nummer (IBAN) en je n.a.w. gegevens.

Onderin dit veld kun je kiezen hoe je wilt betalen, je kunt kiezen uit Ideal of automatische incasso. Automatische incasso is wat voordeliger. Deze loopt gewoon door zonder tegenbericht van jouw kant, wil je stoppen kun je dit doen door even een mailtje te sturen. In het eerste balkje maak je de keuze uit Ideal of automatische incasso door op het pijltje rechts in het balkje te kllikken.

In het onderste balkje kun je kiezen welk lidmaatschap je wilt aanschaffen: 1, 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer termijn je kiest, hoe voordeliger het lidmaatschap wordt. Het is de moeite om dit even te bekijken, want het scheelt aanmerkelijk. Om het succes via Farmers4Love te vergroten zouden we jullie willen adviseren voor minimaal 3 maanden een lidmaatschap af te sluiten. (Wordt ook het meest gedaan kunnen we je zeggen). Op deze manier heb je rustig de tijd om de site goed te leren kennen, veel mensen te leren kennen en daarnaast is het ook nog eens een stuk voordeliger om voor een langer termijn een lidmaatsachap af te sluiten.

Heb je dit allemaal gedaan? Dan klik je op opslaan en kun je gebruik maken van onze website! Tot zover de registratie. Wil je nog meer informatie over het gebruik van onze site? Lees dan nog even verder, het is de moeite waard!

HOE WERKT ONZE SITE VERDER? EN WAAROM HEBBEN WE VOOR DEZE STRATEGIE GEKOZEN?

Ons beruchte glas melk:

Heb je eenmaal voor een lidmaatschap betaalt op de site, dan begint het pas écht!. ;-) Toen Richard en ik met de site zijn begonnen, hebben we steeds in ons achterhoofd gehouden: wat doe je als je een leuke vrouw / man in een café ziet staan? Je biedt haar / hem een drankje aan.

Vandaar ons glas melk: vind je iemand interessant, je wilt meer van deze persoon weten? Dan bied je deze persoon een glas melk aan. Wordt deze geaccepteerd dan behoor je tot elkaars kennissenkring. Je kunt nu met elkaar chatten. Wordt deze niet geaccepteerd, hoor je hier niets van. Het zal duidelijk zijn dat de interesse niet wederzijds is. Zo zal het ook in het café gaan, wordt het drankje niet geaccepteerd, dan is het duidelijk dat de persoon in kwestie niet geinteresseerd is in jou.

Je kunt niet voor de 2e keer aan de zelfde persoon een glas melk aanbieden. Dit doen we om "stalk gedrag" te voorkomen.

Hoe bied je iemand een glas melk aan?

Je kunt het glas melk aanbieden door naar de persoon zijn profiel te gaan. Naast de profiel foto zie je staan: "stuur glas melk". Als je in elkaars kennissenkring zit zal je ook zien, als je weer naar dit profiel gaat dat er KK staat; kennissenkring.

Wat doe je als je in het café een heel gezellige avond hebt gehad met iemand?

Dat laat je weten! Wie weet stuur je haar een bos rozen, vraag je haar om een glas wijn te komen drinken, etc. etc. DIt kan ook bij ons! Je kunt aardappelen kopen via jouw persoonlijke dashboard.

Met deze aardappelen kun je een virtual gift kopen. Dit kan ook weer op de plek naast de profiel foto van de persoon die je wilt verrassen. Er staat: Stuur een virtual gift. Je komt dan vanzelf in de gift shop. Zo laat je weten dat je de persoon in kwestie meer dan alleen "leuk" vindt. Romantisch toch?

We krijgen vaak de vraag waarom je eerst moet betalen om lid te worden.                               

Ons antwoord daarop is simpel: Wij willen jullie een platform bieden waar mensen zich registreren die serieus op zoek zijn naar een partner / relatie. Mensen die uit nieuwsgierigheid komen of die andere bedoelingen hebben, zullen niet zo snel betalen. En dat is de reden dat we alleen betalende leden toelaten.

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Neem gerust contact op via: info@farmers4love.nl  of bel naar 0630896234.

 

 

 

 

Print deze pagina!
Register here! Sign in

Find your match!

Follow us!

Data

© 2019 Farmers4love, part of JURI B.V.