Gisteren heb ik een ontzettend leuke geitenboerin gesproken.
Ze vertelde me dat ze opzoek is naar een man met wie zij haar passie, haar manier van leven kan delen. En ik wil haar daar graag bij helpen waar mogelijk is. Daarom hebben wij samen een korte omschrijving gemaakt van haar: over haar privé situatie, haar werk en haar passie. Lees het blog verder als je erachter wilt komen wie deze 45-jarige geitenboerin en moeder van 4 kids is.
Lees blog

Gisteren heb ik een ontzettend leuke geitenboerin gesproken.

Doetie zoekt een fijne man die op dezelfde manier in het leven staat als zij. Hieronder lees je haar verhaal.

“Ik melk in Friesland op een zo natuurlijk mogelijke manier een kleine kudde geiten. Van de melk maak ik mooie rauwmelkse geitenkaasjes. De dieren leven het hele jaar door buiten, in het zonnetje. (Als deze zich laat zien) Ik gebruikt geen kunstmest, wel potstal mest.  Wat betreft het voeren; ik probeer steeds dichter bij de natuurlijke behoeftes van het dier te komen. Met mijn geiten lever ik geen topproductie, wel topkwaliteit, wat zich vertaald in super lekkere geitenkaasjes!

Ik run mijn boerderij nu in mijn eentje en dat gaat prima. Maar het lijkt me prachtig om dit te delen met iemand die net zo van de manier van boeren houdt zoals ik. Heb jij zelf ook een bedrijf? Dat hoeft voor mij geen probleem te zijn, wie weet kunnen we elkaar versterken in onze passie!

Wat ik zoek in een man? Uiteraard moet de bekende “klik” er zijn. Dat we elkaar begrijpen en respecteren. Dat we elkaar stimuleren om de mooie dingen te doen. En niet te vergeten: Dat we elkaar blij en gelukkig kunnen maken, en samen kunnen genieten van ons mooie beroep.

Als jij me beter wilt leren kennen stuur me dan een bericht. Je kunt me vinden onder de naam Doetie. Wie weet genieten we binnenkort samen van een heerlijk geitenkaasje!”

Lieve groet!

Ben je gefascineerd geraakt door haar verhaal, heeft zij jouw interesse gewekt? Bezoek haar profiel en stuur haar een bericht. Wie weet voelen jullie de bekende "klik"! Je vindt haar onder de naam Doetie.

 Geplaatst op 18-11-2017 17:36

Bekijk alle blogitems
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2017 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer