We gunnen iedereen de liefde
Wat fijn dat jij onze website bezoekt. We zouden het fantastisch vinden dat jij hier jouw liefde, jouw maatje vindt. Er zijn al vele koppels ontstaan, dus waarom zou dit bij jou anders zijn? We willen je graag wat tips geven om je kansen te vergroten op het vinden van jouw liefde:
Lees blog

We gunnen iedereen de liefde

Het is belangrijk dat je aandacht besteed aan jouw persoonlijke profiel; vul deze met zorg in. Een aantal leuke foto's van jezelf is echt een must. Zorg er vooral voor dat je een foto gebruikt waarop je vriendelijk / lachend naar de camera kijkt. Dit spreekt meer aan dan een foto waar je serieus kijkt.

Daarnaast is het voor andere mensen leuk om via foto's te zien wat je hobby's, werk, interesses zijn. Een paar foto's zeggen meer dan 1000 woorden is hier zeker van toepassing! En last but not least: zie je iemand op de site waarvan zijn of haar profiel je aanspreekt? Aarzel niet maar stuur een berichtje! En ontvang jijzelf een bericht? Stuur altijd wat terug, ook als je geen interesse hebt. Als je dit eerlijk aangeeft weet de ander waar die aantoe is.

Veel plezier met daten!

Geplaatst op 03-10-2017 09:47

Bekijk alle blogitems
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2017 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer