Stel elkaar is een vraag!
Knopje stel een vraag onderaan profiel.
Read blog

Over ons

 

Tijdens een feestje is het idee ontstaan om samen een relatiesite op te zetten waar boeren, boerinnen en mensen die werkzaam zijn in de agrarische sector, zichzelf op een goede en eenvoudige manier kunnen presenteren om zo op zoek te gaan naar een partner en vice versa. Het is nu eenmaal leuker om samen over je werk of het bedrijf te praten, samen het bedrijf te bewonen, te leven en/of samen te werken. Wij spreken uit ervaring!! Voordat je verder gaat willen wij van de gelegenheid gebruik maken om onszelf in het kort voor te stellen;

Richard aan het woord: Samen met mijn vrouw runnen wij een akkerbouwbedrijf. Daarnaast heb ik een inkooporganisatie voor agrarisch Nederland, Farmers4all genaamd. Hiermee kunnen agrarische ondernemers veel inkoopvoordeel behalen en tevens veel tijd besparen. Tot eind 2009 molken we zelf nog koeien, maar door het succes van Farmers4all hebben we de keus gemaakt om 100% voor Farmers4all te gaan. Richard heeft, met zijn vrouw Caroline, 2 zoons van resp. 16 en 18 jaar, die beiden fanatiek fietscrossers zijn.

Judith aan het woord: Samen met mijn man hebben wij een melkveebedrijf. We melken op dit moment ongeveer 130 koeien. Sinds november 2013 melken we met melkrobots. Iets waar we met (gezonde) spanning naar uit hebben gekeken! Het geeft behoorlijk wat (positieve) veranderingen in de werkwijze die je als boer al jaren op een bepaalde manier doet. Maar ook privé ervaren we veel positiviteit. Verder zorg ik ervoor dat ons gezin “lekker draait” want we hebben samen 3 kinderen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar.

Wij zijn ook te vinden op de vergelijkingsite https://www.datingsitekiezen.nl/overig/farmers4love

 

Print deze pagina!
Register here! Sign in

Find your match!

Follow us!

Data

© 2019 Farmers4love, part of JURI B.V.