"Je gaat het pas zien als je het door hebt"
zei Johan Cruijff. Soms kan één nieuw inzicht je al helemaal veranderen. Wij willen jullie graag de belangrijkste sleutels aanreiken om een fijne relatie te krijgen.
Lees blog

Reviews

Door Anoniem op 23-04-2017

Hallo Judith en Richard,

Onze missie is ook geslaagd. Friesland is een liefdes koppel rijker. Wie had dat nou gedacht. In januari zijn we elkaar hier tegen gekomen. We hebben ver gezocht en elkaar dicht bij gevonden. Bedankt Farmers4love !!!


Door Anoniem op 10-11-2016

Hi Judith,
Nou de missie is geslaagd, ik heb mijn nieuwe liefde gevonden.
Dank jullie wel!
Door Judith71 op 05-09-2016

Hey Herman,
Fijn dat je het zo hebt ervaren op onze site. ennuh.. ik heb je met plezier geholpen!
Helemaal super dat jij jouw "boerinnetje" hebt gevonden!
Groet, Judith
Door Anoniem op 05-09-2016

Hallo Farmers4love leden,
Mijn naam is Herman en heb via deze datingsite de ware gevonden.Ik vind het een leuke site vanwege de mooie uitstraling.Daarnaast zijn de mensen die erop staan ook echt gemotiveerd in het boerenleven(buitenleven).Dit mailt toch prettiger omdat ze het leven begrijpen.Verder zijn er leuke giften om elkaar te sturen en het mailen vond ik ook op een leuke manier gaan.Chatten heb ik geen ervaring mee.
Singles die nu op het punt staan zich in te laten schrijven,wil ik hun wel aanraden om te doen.Immers Judith van deze site wil je zeker helpen bij het profiel maken,foto"s plaatsen en andere vragen.Ik wil andere leden veel succes wensen in de toekomst en Judith ook bedanken voor de hulp die ze mij heeft gegeven.Judith nogmaals bedankt. Groetjes Herman
Door Anoniem op 26-05-2016

Hallo Farmers4LOVE leden,
Mijn naam is Annie, inmiddels kom je mij hier niet meer tegen op de website. Ik heb namelijk een glas melk ontvangen van een ontzettend leuke boer. Waarmee ik inmiddels samenwoon. Het mooie Friesland achter me gelaten om samen in Drenthe verder te gaan. Een enorme stap, maar oooooh zo leuk. Goh nooit gedacht dat je de liefde van je leven via farmers4love zou ontmoeten. Graag willen we Judith dan ook bedanken.
En we hopen dat er na ons nog vele gelukkige stellen zullen volgen. Succes!
Door Anoniem op 17-06-2015

Hallo, ik ben Wilma,
Inmiddels niet meer op de site te vinden want: Ik heb mijn boer hier gevonden!
Ik was net 1 dag ingeschreven.... Krijg ik een glas melk van de allerleukste boer!!!! Inmiddels Mijn boer! We hebben het hartstikke leuk samen en ben al op de boerderij geweest! "Hoe leuk is dat"! En achteraf zat hij er ook nog maar net op....Zo bijzonder.. Zo blij dat we ons in hebben geschreven maar nog leuker om ons weer uit te laten schrijven... Voor iedereen veel succes op de site... En bedankt farmers4love!!!!
Door Anoniem op 30-03-2015

Hallo allemaal ,ik ben Wolf56.
IK sta nog niet zo lang op F4Love maar ik zou toch iets willen zeggen. Ik heb eindelijk de stap durven nemen om me in te schrijven. Omdat ik niet zo goed ben met de computer vormde dat al een enorme drempel. Maar Judith van F4Love heeft mij enorm geholpen hiermee ,ze heeft enorm veel tijd en energie besteed om me te helpen en goede tips te geven. Nu kan ik al aardig uit de voeten met de site en dat is voor mij al een hele overwinning. Ik ben ze hier zo dankbaar voor. Wat me opvalt is dat zo weinig vrouwen, geen profiel foto en of beschrijving neerzetten, dat vind ik enorm jammer. Zet toch gewoon een paar leuke foto's neer dan kan je zien met wie je te maken hebt. Zelf heb ik ook foto's neergezet om een idee te geven waar ik weg kom, leuk toch? Dus dames zet alsjeblieft een foto neer.
Door Anoniem op 25-02-2015

hallo ....vorig jaar kennis gemaakt met deze site .....ik voel mij heel prettig en goed bij Judith...zij denkt mee ...is vriendelijk en heel integer... ik heb veel respect voor hun ...ze hebben zo n goed hart en willen heel graag dat je een leuke man of vrouw tegen komt....ik heb beide vorig jaar ontmoet in slagharen ...vervolgens een heel fijn gesprek met hun beide gehad....je kunt altijd bij hun terecht voor vragen of als je iets niet goed weet....dames of heren schrijf je in ....en wie weet kom je de liefde tegen van je leven

gr janneke
Door Anoniem op 09-02-2015

Hallo, Sta al een tijdje op deze site ingeschreven. Heb al een aantal leuke kennissen op gedaan.
Ik vind het erg prettig dat er hulp is, achter de schermen. Zo heeft Judith mij bijvoorbeeld tips gegeven bij het invullen van mijn profiel. Dat vond ik wel prettig.
Door Anoniem op 17-10-2014

Hallo daar,
Sta nu 2mnd op de F4L site.
Het is een leuke en gezellige site, vooral het boeren thema dat ze hebben aangehouden erg leuk gedaan.
Je stuurt een glas melk als je in contact met iemand wil komen en je kan ook virtuele cadeaus sturen naar iemand in de vorm van aardappelen.
Mijn ervaring tot nu toe hier is dat er leuke en nuchtere mensen opstaan.
Dus ik raad iedereen aan om lid te worden op deze site!!
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2017 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer