Even voorstellen...
De allerbeste wensen voor 2018! We wensen iedereen een liefdevol jaar toe! Bij deze wil ik mij graag voorstellen, ik ben Sandra, ik was achter de schermen ook al werkzaam bij Farmers4love en vind het een eer het stokje van Judith over te nemen, ben 40 jaar en administratief medewerkster, moeder van 3 kinderen en woonachtig in het Oosten des lands!
Lees blog

Review

Door Anoniem op 05-09-2016

Hallo Farmers4love leden,
Mijn naam is Herman en heb via deze datingsite de ware gevonden.Ik vind het een leuke site vanwege de mooie uitstraling.Daarnaast zijn de mensen die erop staan ook echt gemotiveerd in het boerenleven(buitenleven).Dit mailt toch prettiger omdat ze het leven begrijpen.Verder zijn er leuke giften om elkaar te sturen en het mailen vond ik ook op een leuke manier gaan.Chatten heb ik geen ervaring mee.
Singles die nu op het punt staan zich in te laten schrijven,wil ik hun wel aanraden om te doen.Immers Judith van deze site wil je zeker helpen bij het profiel maken,foto"s plaatsen en andere vragen.Ik wil andere leden veel succes wensen in de toekomst en Judith ook bedanken voor de hulp die ze mij heeft gegeven.Judith nogmaals bedankt. Groetjes Herman
Alle reviews bekijken
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2018 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer