Even voorstellen...
De allerbeste wensen voor 2018! We wensen iedereen een liefdevol jaar toe! Bij deze wil ik mij graag voorstellen, ik ben Sandra, ik was achter de schermen ook al werkzaam bij Farmers4love en vind het een eer het stokje van Judith over te nemen, ben 40 jaar en administratief medewerkster, moeder van 3 kinderen en woonachtig in het Oosten des lands!
Lees blog

Tips voor het invullen van jouw profiel


 Zorg voor leuke en originele antwoorden op de profielvragen. Laat zien dat je er de tijd voor hebt genomen om vragen goed en uitgebreid te beantwoorden. Jouw toekomstige partner wil immers het gevoel hebben dat jij moeite doet voor hem of haar. Met andere woorden: maak je er niet te gemakkelijk vanaf. ;-)

 Zorg voor een duidelijke profielfoto van jezelf. Deze foto is belangrijk omdat dit de foto is die je potentieel toekomstige partner als eerst te zien krijgt. Foto’s die in het daglicht zijn gemaakt zijn vaak duidelijker dan foto’s die binnen met gebruik van een flits zijn genomen. 

 Voeg naast een profielfoto ook foto's toe van jouw leefomgeving. Gebruik vooral VEEL foto’s voor jouw profiel. “Een foto zegt meer dan duizend woorden” is een bekende uitspraak, maar ook zeker waar. Maak daar dus gebruik van! Hoe interessanter jou profiel er uit ziet, hoe meer mensen er op jouw profiel zullen reageren!

Print deze pagina!
Registreer je hier! Inloggen

Zoek je match!

Nieuws

Mensen met verkeerde bedoelingen
7 extra dagen lidmaatschap i.v.m. storing op onze site
Hilarisch radiofragment met RIchard bij 3fm
Interview met Judith tijdens Flirtcafe
Tips om te flirten

Volg ons!

Gegevens

© 2018 Farmers4love, onderdeel van JURI B.V. | Algemene voorwaarden | Disclamer